2013. március 24., vasárnap

PAX EAST: Infók az új Mass Effect részről


Köszönet a hírért a masseffect.hu rajongói oldalnak, tehát szó szerinti hírátvétel van!

A bostoni PAX East rendezvényen Casey Hudson, a sorozat vezető producere nyilatkozott a Mass Effect következő részével kapcsolatban:

“Felkészültünk, hogy elkezdjünk dolgozni az új Mass Effect játékon, és igazi újdonság lesz. Azt szeretnénk, hogy a rajongók viszontláthassák mindazt, amit megszoktak és megszerettek a Mass Effect során, de közben szeretnénk valami frisset, valami újat mutatni – egy új lehetőséget, hogy felfedezhessék az egész Mass Effect univerzumot.”

A játékot főként a BioWare Montreal stúdiójában fejlesztik, ugyanakkor Hudson a stúdió Edmontonban lévő főhadiszállásán fog dolgozni vezető producerként. Emellett Shepard parancsnok nem fog visszatérni.

Egyébiránt Hudson és a sorozat vezető látványtervezője, Preston Watamaniuk nagyrészt egy nem Mass Effect projekten dolgozik.

“Én és Preston [és további fejlesztők a Mass Effect sorozatból] egy teljesen új univerzumon dolgozunk a BioWare berkeiben. Megpróbálunk felépíteni valami újat, úgy, ahogyan a Mass Effect elején kezdtük.”

A Legandary Pictures-nál készülő Mass Effect filmről is lelkesen nyilatkozott:

“Remélhetőleg  jó lesz, mert megvan minden, ami ahhoz kell, hogy egy jó mozi legyen belőle. Nem csak egy film lesz, hanem egy különlegesség.”

Tekintve, hogy eddig a filmről nem sokat lehetett hallani, már maga az említése is biztató jel.

Forrás: kotaku.com (félrefordítást a whiteravenhun@gmail.com e-mail címen lehet jelezni)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése